PALVELUT

Projektijohto

Toimimme läheisessä yhteistyössä tilaajan kanssa ja tilaaja säilyttää aina lopullisen päätösvallan suunnitelmiin ja hankintoihin.

Suunnittelun taso paranee, kun käytännön toteuttaja on mukana jo suunnitteluvaiheessa ja suunnittelu voidaan tehdä tavallista pidemmällä aikajänteellä.

Projektinjohtorakentaminen sopii hyvin:

  • Vaativiin erikoiskohteisiin
  • Suuriin kohteisiin
  • Kiireellisiin kohteisiin

Projektinjohtourakoinnissa suunnittelu ja rakentaminen etenevät rinnakkain, joten aikataulu on lyhyempi kuin perinteisessä urakoinnissa. Näille urakoille on tavallista, että:

  • Vastaamme projektin läpiviennistä ja toteutuksesta
  • Johdamme hanketta yhteistyössä tilaajan kanssa
  • Tilaajan, projektinjohdon ja suunnittelijoiden yhteistyöllä on keskeinen merkitys hankkeen hyvän toteutuksen varmistamiseksi
construction site

Maanrakennus

Maanrakennus on JMR:n keskeistä osaamista. Palvelemme asiakkaitamme esirakennus-, uudisrakennus- sekä saneerauskohteissa. Toteutamme hankkeet yhdessä pitkäaikaisen ja luotettavan kumppaniverkostomme kanssa. Hankkeiden pohjaolosuhteet voivat vaihdella pehmeiköistä vaativiin kalliokohteisiin.

Rakennamme tulevaisuutta

Alueviemäröinti

Kunnalistekniikan toteuttajana JMR on kokenut ja vastuullinen rakentaja. Toteutamme hankkeiden yhteydessä kaiken maahan asennettavan tekniikan materiaaleineen.

Perustustyö

Toteutamme maanrakentamiseen liittyviä betonitöitä, kuten perustukset ja paalulaatat.

 

 

KUNNALLISTEKNIIKKA

Kunnallistekniikan toteuttajana JMR on kokenut ja vastuullinen rakentaja. Toteutamme hankkeiden yhteydessä kaiken maahan asetettavan tekniikan materiaaleineen.

PILAANTUNEEN MAAN PUHDISTUSTYÖT

Toteutamme pilaantuneen maan kaivu- ja kuljetustyöt vastuullisesti viranomaismääräysten mukaisesti.

Tarvittaessa hankimme tarvittavat laboratoriotutkimukset ja vastaanottopaikat. 

Hankesuunnitteluvaiheen kustannusarviot

Hankesuunnittelu tehdään usein ennen kuin varsinaista toteutuspäätöstä on tehty.  Se saattaa jopa olla lopullisen päätöksen ehtona.
Laajan kokemuksemme myötä voimme helpottaa tilaajan hanketta tekemällä alustavia kustannusarvioita, suuntaa-antavien ennakkosuunnitelmien pohjalta. Pystymme ennakoimaan maanrakennustöiden laajuutta sekä kustannuksia vertaamalla projektia aikaisemmin toteuttamiimme.

Hankkeiden kehitystyö tilaajan kanssa

JMR:n kokemuksesta on hyötyä asiakkaillemme myös hankkeiden kehitystyössä. Pyrimme jakamaan osaamistamme tilaajalle heti hankkeen alkuvaiheesta lähtien. Otamme tarvittaessa yhteyttä pohjatutkijaan ja muihin ammattilaisiin, jotka voivat helpottaa asiakkaan suunnittelua ja päätöksentekoa.

Pyydä tarjous jo tänään