Mikä on Jokioisten maanrakennus Oy

 

Olemme luottamusbisneksessä

 

Toimintamme kulmakivi on jatkuva asiakkaiden luottamus. Sen vuoksi kuuntelemme tarkasti asiakkaittemme toiveita ja kehitämme toimintaamme niiden mukaisesti.

Asiakkaalle luvatut aikataulut ja työn virheetön suorittaminen ovat koko henkilöstömme tavoitteena ja seurannan kohteena.

 

Laatujärjestelmän mukaan joka päivä

 

Laatujärjestelmämme on laadittu ISO 9001:2000 -standardin mukaan

Meille se on jokapäiväinen johtamisen, suunnittelun ja tekemisen ohje. Panostamalla riittävästi tekemisen ennakkosuunnitteluun varmistamme työn hyvän lopputuloksen.

 

Jatkuva parantaminen

 

Menestyminen kilpailussa perustuu jatkuvaan toiminnan kehittämiseen. 

Valitsemme kehittämiskohteet sisäisten poikkeamien ja asiakaspalautteen perusteella. Pieniä kehittämistoimenpiteitä toteutamme jatkuvasti.

Henkilökuntamme on hyvin koulutettua. Kurssitamme ja kehitämme väkeämme jatkuvasti. Jokaisella työmaalla on jatkuvasti vastuuhenkilö paikalla, mikä takaa työn laadun ja vaatimusten täyttymisen.

 

Ympäristöajattelu korostuu

 

Rakentaminen vaikuttaa ympäristöön pitkäaikaisesti. Lisäämme siksi ympäristötietoisuutta sekä henkilöstömme että kumppaneidemme toiminnassa. Tavoitteena on yhteisesti vähentää ympäristökuormitusta jatkuvasti ja säästää raaka-aineita.

Tuotteiden suunnitteluun ja materiaalivalintoihin pystymme alihankkijana vaikuttamaan rajallisesti. Sen sijaan työtapojen valinnoissa pystymme aina tekemään ympäristövaikutuksia pienentäviä valintoja yhteisillä päätöksillä asiakkaan kanssa.